DailyDialogues Blog

< Terug

WELKOM ALICIA!

Om de groei van ons bureau verder door te kunnen zetten waren we sinds begin januari op zoek naar een nieuwe Projectmanager Social Media en een Junior Designer. De vele sollicitaties en gesprekken gaven ons al het idee dat het wel goed zou komen met onze zoektocht naar twee nieuwe DailyDialogues-toppers! Op onze nieuwe designer is het nog even wachten, maar gisteren is al wel Alicia begonnen als nieuwe Projectmanager Social Media.

Een kort voorstelrondje:

Alicia is geboren en getogen in Rotterdam en heeft daar ook haar kunstacademie opleiding afgerond. Na de kunstacademie is ze de online marketing ingerold. Inmiddels heeft ze in ruim 7 jaar flink wat ervaring opgedaan in de online wereld, met name bij bekende agencies in de search en affiliate marketing. In haar vrije tijd gaat Alicia graag uit eten (wie niet overigens…..), bezoekt ze regelmatig concerten en kijkt ze Netflix met haar kat! 😉

Succes bij DailyDialogues Alicia!

DSC_0246