DailyDialogues Blog

< Terug

NIEUW WERK: DE LEEV ‘DOE GOED VOOR EEN ANDER CHALLENGE’ (KR COMMUNICATIE)

Het relatief nieuwe merk Leev staat voor een lijn met gezonde, natuurlijke voedingsmiddelen, bereikbaar voor iedereen.  Geen kleurstoffen, ongewenste E-nummers, smaak- en conserveringsmiddelen. Leev werkt met eerlijke ingrediënten en bij voorkeur samen met kleine biologische boerderijen of bedrijven. Om te investeren in mens en natuur is de Leev Foundation opgericht. Via deze stichting komt de volledige nettowinst van Leev ten goede aan mensen die het in Nederland minder goed getroffen hebben. Door het hele land steunt Leev onder andere de exploitatie van zorgboerderijen die vaak duurzaam en biologisch bezig zijn.

Leev gaat een challenge aan: kunnen we binnen drie weken 25.000 mensen aansporen om iets goeds voor een ander te doen? Goed doen kan met grote acties maar ook met kleine gebaren. Als dit lukt doneert Leev € 75.000 aan een door de challengers te kiezen goed doel.

Deze campagne is uitgedacht en uitgewerkt door onze partner KR Communicatie. DailyDialogues heeft zorg gedragen voor de actiewebsite en social media componenten van de campagne.

Doe jij ook mee aan de doe goed voor een ander Challenge? Maak dan jouw persoonlijke tegeltje aan en deel die op social media!

Schermafbeelding 2016-01-24 om 15.51.11

Schermafbeelding 2016-01-24 om 15.53.50

Schermafbeelding 2016-01-24 om 15.52.04