DailyDialogues Blog

< Terug

MOTION CONTENT, ONMISBAAR IN 2016!

Motion content. Wat is dat precies? Wij verstaan daar alle content die bewegend beeld bevat onder. Denk bijvoorbeeld aan animatie, video, stop motion en nog tal van andere varianten. Dit soort content wordt steeds belangrijker op social media. De diverse netwerken geven dergelijke content zelfs voorrang in hun algoritme, zo belangrijk vinden ze het voor een goede uitgebalanceerde content strategie. Kortom, daar wil en moet je iets mee!

Echter, motion producties zijn kostbaar om te maken. En aangezien content op social media redelijk vergankelijk is en maar enkele dagen onder de aandacht van de consument wordt gebracht, zijn tienduizenden euro’s budget voor social content niet te verantwoorden. Bij DailyDialogues werken we veel met betaalbare producties die jouw content strategie een niveau hoger brengen. Hoe? Door slim te organiseren en de juiste concepten te hanteren.

Hieronder enkele voorbeelden: