DailyDialogues Blog

< Terug

BEDANKT VOOR EEN SCHITTEREND JAAR!

Heb jij ook het gevoel dat 2015 voorbij gevlogen is? Wij wel! Het was een erg mooi jaar voor DailyDialogues met tal van hoogtepunten. Te weinig nemen we de tijd om eens rustig terug te kijken. Dit jaar gaan we dat voor de verandering eens wel doen.

Laten we beginnen met het belangrijkste. Onze klanten. Ook dit jaar hebben we weer tal van mooie nieuwe namen mogen toevoegen aan onze klantenlijst. Wat te denken van de Bijenkorf en ABN AMRO. Maar ook STIHL, Intertoys en het Voedingscentrum. Niet verkeerd dus. Daar zijn we enorm trots op, net als op het feit dat we wederom vrijwel al onze bestaande klanten hebben weten te behouden. Ook in 2016 gaan we daar weer voor!

En dan was er natuurlijk ook de voor ons grote erkenning van de FD Gazellen, als een van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. Daar zijn we enorm trots op, en het ziet er ook voor komend jaar weer goed uit. Het succes van ons bedrijf is natuurlijk volledig afhankelijk van ons team. Dit jaar hebben we weer een aantal nieuwe collega’s mogen ontvangen. De groep wordt steeds groter, wat tot gezellige taferelen kan leiden zoals ons zeiluitje in oktober.

Tot slot was ook in 2015 de markt weer volop in beweging, en dus ook ons bedrijf. Motion content greep snel om zich heen en de behoefte aan (interim) specialisten nam toe. Ook in 2016 zullen er weer tal van veranderingen plaatsvinden waar we jullie hopelijk snel van op de hoogte kunnen brengen. Betreffende de trends in ons vakgebied, daar hebben we op ons blog al aandacht aan besteed.

We willen jou, onze klant en relatie, bedanken voor een schitterend jaar en kijken graag samen met jou naar de toekomst. Fijne feestdagen en op naar een mooi, vredig en succesvol 2016!

Robbert & Sjef, ook namens het gehele DailyDialogues team.