DailyDialogues Blog

< Terug

DAILYDIALOGUES SOCIAL MEDIA PARTNER THUISWINKEL AWARDS 2016

Ze zijn al jaren een begrip in de markt van webshops; de Thuiswinkel Awards. Deze awards worden georganiseerd door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. De stichting is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het organiseren én financieren van onafhankelijke Award-verkiezingen voor de branche.

Middels de awards wil de stichting een positieve bijdrage leveren aan de e-commerce markt. Op 10 en 24 maart 2016 worden de Nationale Thuiswinkel Awards voor de vijftiende keer uitgereikt. En wij zijn er bij!

DailyDialogues is namelijk gekozen tot officiële social media partner van de Thuiswinkel Awards 2016. We gaan de organisatie helpen met hun social media aanwezigheid en krijgen daar uiteraard een mooi partnership voor terug. Na het binnenhalen van de FD Gazelle een nieuwe stap voor ons bedrijf waar we dan ook erg trots op zijn.

Wil je alles weten over de Thuiswinkel Awards, en hoe je daar zelf aanwezig kunt zijn? Lees dan meer op http://www.thuiswinkelawards.nl.