DailyDialogues Blog

< Terug

DAILYDIALOGUES EEN VAN DE WINNAARS FD GAZELLEN 2015!

Al jarenlang zijn ze een begrip binnen ondernemend Nederland, de FD Gazellen. De jaarlijkse verkiezing van het Financieel Dagblad, met hoofdsponsoren als Mazars en ABN AMRO, is bedoeld om jonge groeiende bedrijven te belonen voor hun prestaties. Vol trots kunnen we melden dat DailyDialogues dit jaar een officiële FD Gazelle is geworden. We zijn daarmee een van de 490 winnaars in Nederland.

Deelnemers aan de FD Gazellen verkiezing dienen te voldoen aan een aantal strenge criteria, die aantonen dat je als bedrijf gezond bent en snel groeit. Het hoofdcriterium is een omzetgroei van minimaal 20% per jaar, over een periode van drie jaar. De omzetgroei dient ononderbroken te zijn over die periode. Het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande twee jaar is het bedrijf maximaal één jaar verlieslatend. Daarnaast wordt vereist dat bedrijven financieel gezond zijn. De financiële gezondheid van een bedrijf is afhankelijk van meerdere factoren. Drie belangrijke factoren hierin zijn (a) de verhouding van het eigen vermogen tot het balanstotaal, (b) de verhouding van de schulden tot het eigen vermogen en (c) het werkkapitaal.

Voor ons is deze erkenning, naast natuurlijk ontzettend leuk, vooral een bevestiging van het feit dat we van DailyDialogues een mooi bedrijf hebben weten te maken. Dat was ons nooit gelukt zonder een gedreven en gezellig team, maar uiteraard ook niet zonder onze klanten en relaties.

Op 12 november 2015 is het regionale event voor Zuid-Holland en Zeeland, aan de Van Nelleweg te Rotterdam. DailyDialogues zal daar uiteraard present zijn.

Bedankt voor jullie steun en vertrouwen, dat heeft deze grote eer mogelijk gemaakt!