DailyDialogues Blog

< Terug

EVEN VOORSTELLEN: INGRID & MONISHA

DailyDialogues blijft lekker doorgroeien! Buiten dat dit uiteraard goed nieuws is, betekent het ook dat we zo nu en dan leuke nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Het is tijd voor een voorstelrondje met 2 nieuwe DailyDialogues aanwinsten. Succes dames!

Ingrid van Heuven van Straereling

Ingrid start bij DailyDialogues als senior media designer. Ze zal samen met de andere designers verantwoordelijk zijn voor visuals, animaties, video’s en uiteraard campagne designs. Ingrid heeft hiervoor haar creativiteit ingezet bij haar eigen onderneming, een reclamebureau en recent als ontwerper bij een energieleverancier. Hier heeft ze allerlei mooie dingen gemaakt, zoals logo’s en websites voor start-ups, campagnes voor winkelcentra en slimme apps rondom energie. In haar vrije tijd leest ze graag comic books, verzamelt ze oude LP’s en kleding uit de jaren 50. Ingrid barst van leuke idee├źn om organisaties te helpen zich te onderscheiden!

Monisha van Heteren

Monisha zal het steeds groeiende Content- & Community management team verder komen versterken. De meeste klanten zullen dus zeker met haar te maken gaan krijgen. De afgelopen jaren was Monisha marketeer bij Save The Children in Den Haag. Daar heeft ze bijna alle disciplines van online marketing beoefend. Daarnaast heeft ze haar eigen webshop met artikelen voor newborn fotoshoots. Denk daarbij aan zelfgemaakte mutsjes, knuffels, dekentjes en nog veeeeel meer. Naast bezig zijn met content heeft ze een passie voor muziek en fotografie.