DailyDialogues Blog

< Terug

EEN INTERIM PROJECTMANAGER OF SPECIALIST IS GOUD WAARD!

DailyDialogues is al sinds 2011 een vertrouwde partner voor een flinke groep schitterende opdrachtgevers. Binnen ons team zijn vele jaren ervaring aanwezig op vrijwel alle vlakken van digital marketing en social media. Die ervaring en kennis zetten we dagelijks met veel plezier in. En toch kan het voorkomen dat jouw organisatie echt een (tijdelijke) in house oplossing nodig heeft. Geen bureau medewerker op het DailyDialogues kantoor dus, maar een fulltimer (of parttimer) die op je eigen werkvloer opereert. Iemand die de kar gaat trekken voor een project, campagne of concept.

In al die jaren dat we actief zijn in de internet markt, hebben we een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd met specialisten op tal van deelgebieden binnen digital marketing. Specialisten die we goed kennen en waar we van weten dat ze (bewezen) goed werk leveren. We merken meer en meer dat we onze klanten en relaties kunnen helpen met dit netwerk. Steeds vaker wordt ons gevraagd om te zorgen voor tijdelijke capaciteit in de vorm van een interim medewerker of tijdelijke detachering.

Heb jij (zo nu en dan) behoefte aan tijdelijk personeel op het vlak van digital marketing en wil je dat de kwaliteit geborgd wordt? Dan kunnen wij je wellicht helpen! We hebben in ons netwerk social media specialisten, seo/sea specialisten, ervaren projectmanagers, analytics toppers en breed geschoolde online marketeers. Meer informatie ontvangen? Stuur ons even een berichtje!