DailyDialogues Blog

< Terug

ROBBERT EN SJEF IN SURINAME!

Bezoek aan de ICT Summit Paramaribo 2015

Al in 2011 zijn wij onze samenwerking met SpangMakandra in Suriname gestart. We hebben samen met hen de social media agency SpangSocial opgericht. Inmiddels zit er in dat team 6 man, die zich bezighouden met social media werkzaamheden voor de grote Surinaamse bedrijven. Sinds 2011 hebben al diverse DailyDialogues collega’s de reis naar Suriname gemaakt om de mensen van SpangMakandra op te leiden en tevens te spreken op diverse congressen.

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli is in Paramaribo de ICT Summit 2015 gehouden. Deze summit is gericht op de gehele Caraïben. Er waren gasten uit onder andere Suriname zelf, Trinidad & Tobago, Guyana, Frans Guyana en uiteraard Nederland. Robbert en Sjef waren door SpangMakandra uitgenodigd om deel te nemen aan het congres als keynote speakers. De presentaties komen later nog online te staan.

foto 1A

foto 2B

Naast de presentaties op het congres, hebben we ook voor het team van SpangMakandra onze visie op social media en de toekomst uiteen gezet. En uiteraard gaat er in Suriname geen gelegenheid voorbij voor een lekker hapje eten.

WP_20150706_08_33_37_Pro

Uiteraard hebben we niet alleen maar gewerkt. Samen met een aantal andere gasten van de ICT Summit hebben we een inspirerende trip gemaakt naar het Brokopondo stuwmeer en het nabij gelegen Berg en Dal Resort, van waaruit we ook een boottocht op de Surinamerivier hebben gemaakt. Inclusief een bezoek aan een traditioneel dorp langs de rivier.

foto 3(1)

foto 1