DailyDialogues Blog

< Terug

FACEBOOK VIDEO IS NU GESCHIKT VOOR ALLE ADVERTENTIEVORMEN!

Tot voor kort kon je campagne voeren met video als je de doelstelling ‘videoweergaven’ selecteerde. Met deze doelstelling optimaliseer je de campagne op het generen van zoveel mogelijk kijkers. Een leuke bijkomstigheid is dat je via de Power Editor mensen die de video langer dan 3 seconden bekijken, kunt opslaan in een aangepast doelgroep, zodat je ze later weer met relevante content kunt benaderen.

Facebook maakt het nu ook mogelijk om video toe te voegen in alle advertentievormen, wat je campagnedoelstelling ook is. Nu alleen nog mogelijk met de Power Editor! Hoe het precies werkt? Facebook legt het zelf in deze korte video uit.

You can now use video for all ad types.

Posted by Facebook for Business on woensdag 20 mei 2015