DailyDialogues Blog

< Terug

DAILYDIALOGUES; DIGITAL AGENCY MET EEN SOCIAL DNA!

DailyDialogues bestaat pas sinds 2011 en toch hebben we in die tijd al erg veel meegemaakt. Ons bedrijf werd geboren uit een frustratie: het feit dat er veel werd gesproken over social media op strategisch niveau, maar weinig actie werd ondernomen. Strategieën werden geschreven maar belandden in de kast. Daar wilden we wat aan doen! DailyDialogues, social media operations, was geboren.

Ons klantenportfolio is snel gegroeid, net als het team. Waar we met 2 man begonnen zijn we inmiddels met ruim 15 professionals in Rotterdam. Naast de ontwikkeling van ons bedrijf hebben we ook de ontwikkeling van ons vakgebied op de voet kunnen volgen. Social media werd steeds professioneler ingezet, en begon zich te mengen met andere online media middelen. Ons specialisme is dan ook enorm veranderd sinds het begin van ons bedrijf. DailyDialogues is al lang niet meer alleen de social media operations agency. Het is zoveel meer.

DailyDialogues is jouw digital agency met een social DNA! Ontstaan vanuit social media dienstverlening, zijn we inmiddels een volgroeide digitale marketing leverancier. De digital agency van de toekomst! Uiteraard zonder onze social wortels te vergeten.

Wij voorzien in de dagelijkse online dialoog met je doelgroepen. Dit doen we met engagement, dialoog, campagnes, native advertising, maar vooral met creatieve content! Op een pragmatische no-nonsense manier. Meetbaar en betaalbaar! Daarbij maken we gebruik van onze uitgebreide ervaring, opgedaan door het helpen van tal van nationale en internationale A-merken.

We introduceren dan ook onze nieuwe positionering, die veel beter past bij onze huidige dienstverlening:

‘DailyDialogues, digital agency met een social DNA’