DailyDialogues Blog

< Terug

DIRECTIE DAILYDIALOGUES SPREEKT OP ICT SUMMIT PARAMARIBO

De oprichters/directeuren van DailyDialogues, Robbert en Sjef, geven regelmatig lezingen door het land. Sjef was ook al regelmatig internationaal te gast op congressen over online marketing. Bijvoorbeeld in Engeland (Somerset), Suriname (Paramaribo), België (Brussel) en Turkije (Istanbul). Komend weekend (4-5 juli) zullen beide optreden tijdens de ICT Summit in Paramaribo.

De summit

De ICT Summit Paramaribo is een conferentie die een platform voor iedereen in de ICT industrie biedt. Niet alleen voor Suriname, maar voor het hele Caricom gebied. Het thema van de conferentie is MAGICSS, wat staat voor: Mobile, Analytics, Governance, Internet of things, Cloud, Social and Security. Het event vindt plaats in de KKF Beurshal, bij de Chamber of Commerce Suriname. Op het event komen vooral managers van prominente regionale organisaties.

Lezing Robbert

Robbert gaat het hebben over de constante veranderingen waar organisaties in het digitale speelveld mee te maken hebben. De titel: Social enterprise in a digital age’ is veelzeggend. Tal van managementboeken bespreken diverse organisatiemodellen, maar ondernemen in de digitale wereld is niet hetzelfde als ondernemen in veel andere branches. Binnen DailyDialogues ervaren we dat dagelijks. Stilstaan is ten onder gaan. Je moet jezelf, je team en je strategie constant blijven ontwikkelen. Als DailyDialogues niet was veranderd gedurende de jaren van ons bestaan dan waren we al lang weggeweest of in ieder geval irrelevant geweest.

Lezing Sjef

Sjef gaat het hebben over de volgende stap in Facebook marketing. Waar moeten organisaties rekening mee houden om succesvol te worden en blijven. Hij zal de psychologie van de Facebook gebruiker kort bespreken, alsook de ontwikkelingen op het vlak van content marketing. Bijvoorbeeld de shift van kwantiteit naar kwaliteit, waar we eerder al een artikel over publiceerde.

Uiteraard zullen we op onze diverse social media verslagen verslag doen van de trip naar Suriname!