DailyDialogues Blog

< Terug

ANIMATIE ILLUSTRATIE EN VIDEO IN JE DAGELIJKE CONTENT

Voor veel van onze klanten plaatsen we dagelijks of meerdere keren per week relevante content op social media kanalen. Die content is bedoeld om bepaalde acties bij het doelpubliek uit te lokken, of om on top of mind te blijven. Content op social media is continu aan innovatie onderhevig. In 2012 was tekst nog king en in 2013 en 2014 waren dat visuals. 2015 is het jaar van animatie, illustratie en korte (stop motion) videos. Geen complexe producties, maar eenvoudige content snacks die het publiek weten te raken.

Uiteraard innoveren we bij DailyDialogues ook continu. Het is ons vak om up to date te blijven in de grillige wereld van social media. Kanalen zoals Facebook veranderen regelmatig hun algoritme. Als dat gebeurd, duiken wij er direct bovenop en passen we de veranderingen toe in de praktijk.

Enkele voorbeeldjes staan hieronder weergegeven. Benieuwd naar de mogelijkheden van illustratie, animatie, stop motion of video voor jouw organisatie? Neem dan even contact met ons op.