DailyDialogues Blog

< Terug

TERUGBLIK EN VOORUITBLIK

2014 was weer een druk en veelbewogen jaar. Maatschappelijk gezien was het wellicht een jaar dat we snel willen vergeten, vol conflicten en dramatische gebeurtenissen. En dan is er ook nog die economie die maar niet echt wil groeien. Voor DailyDialogues was het echter weer een mooi jaar, en dat is mede aan jou te danken.

In 2014 groeide ons team weer gestaag tot inmiddels +/- 20 mensen. Dit zorgde er ook voor dat we wederom moesten verhuizen naar een groter onderkomen. De Rotterdam Science Tower werd ons nieuwe onderkomen. En de sfeer op ons nieuwe kantoor…..daarmee zit het wel goed! Op onze Facebook page kun je maandelijks de Daily Diary zien, met van alles wat er op kantoor gebeurd.

En ook in 2015 staat er weer veel te gebeuren! Zo verwachten we wederom verder door te groeien als bedrijf. Daarnaast betrekken we in het begin van komend jaar ons volledig nieuwe verbouwde kantoor binnen de Rotterdam Science Tower, waarin we lekker door kunnen groeien. Wil je een kijkje komen nemen? Dan ben je uiteraard van harte welkom!

Samen me jou gaan we er een schitterend 2015 van maken, daar zijn we van overtuigd. En als de wereld om ons heen dan ook eens wat rustiger en vrediger gaat worden…komt het helemaal goed.

Robbert & Sjef