DailyDialogues Blog

< Terug

WIST JE DAT: WE OOK EEN VESTIGING IN SURINAME HEBBEN?!

Vanaf het begin van DailyDialogues in 2011, zijn we actief in meerdere landen. We werken veel in België, de US, Frankrijk, Duitsland en de UK. Wat veel van jullie echter wellicht nog niet weten, is dat we ook een bedrijf in Suriname hebben.

We hebben daar een joint venture met internetbedrijf SpangMakandra. Een team van 6 personen verzorgt tal van social media services voor de lokale Surinaamse en regionale (caricom) markt. Door de sterke Amerikaanse link zijn de Surinaamse medewerkers tevens zeer goed in staat ons te adviseren op het vlak van klanten met een focus op de US. Vanuit onze kant adviseren wij het Surinaamse team over social media ontwikkelingen.

In het verleden gingen onder andere onze collega’s Sjef, Robbert, Merel, Bastiaan, Roel en Jesper al voor een langere periode naar Suriname om daar het team op te leiden en deel te nemen aan lokale congressen en workshops.