DailyDialogues Blog

< Terug

NIEUWE VERSIE VAN CONTENTPULSE IS LIVE!

Sinds we binnen DailyDialogues tot de conclusie kwamen dat content planning via Excel niet ideaal is, zijn we al geruime tijd hard aan het werk met ContentPulse (eerst ContentPlanner genaamd). Deze online tool is ideaal voor content collaboration en planning. Zelf hebben we er enorm mee aan effici├źntie gewonnen, en ook vanuit jullie (onze klanten) krijgen we zeer positieve feedback.

Echter, ons werk is nooit af. Een enorme lijst met verbeterpunten stond en staat op onze agenda, om ContentPulse verder te optimaliseren. Achter de schermen is er veel werk verricht de afgelopen maanden. Het gevolg: afgelopen week ging de geheel nieuwe versie live, met tal van sprekende nieuwe functionaliteiten en een geheel nieuw design. De belangrijkste veranderingen op een rij:

  • Design: de interface is aangepast en een stuk duidelijker geworden. ContentPulse heeft tevens een frissere vormgeving gekregen.
  • Filters: je kon content al filteren, zodat bijvoorbeeld alleen de aan jou toegewezen taken te zien waren. Deze filters zijn nu nadrukkelijker in beeld gebracht.
  • Campagnes: ook ingevoerde campagnes en campagne periodes worden voortaan in de kalender weergegeven.
  • Mouse over maand view: we hadden altijd al een maandview, met een overzicht van postings. Echter, je kon dan niet zien wat de details van de post waren. Middels een mouse over kan voortaan gekeken worden wat de post details zijn in de maandkalender.
  • Inhaakkalender: binnen content marketing is context belangrijk. Kortom: inhaken op belangrijke momenten. We hebben een inhaakkalender ge├»mplementeerd met feestdagen en ander soort speciale dagen.
  • Drag & Drop: voorheen kon je posts in de planning niet verschuiven. Vanaf de nieuwe release kan dat wel, via eenvoudige drag & drop functionaliteiten.

Meer informatie? Ga naar ContentPulse.com