DailyDialogues Blog

< Terug

KEN JIJ ZE, DIE FOUTE STOCKFOTO’S? WIJ WEL!

Zoals je weet schrijven en designen wij bij DailyDialogues erg veel content voor onze klanten. Voor beeldmateriaal gebruiken we zo nu en dan stockfoto’s. Onze designers en contentmanagers lachen zich met regelmaat kapot om de foute stockfoto’s die ze tegen komen…..te gek voor woorden.

Dus bedachten we dat het wel leuk zou zijn om hier een overzicht van te maken. We hebben dan ook onlangsfoutestockfotos.nl gelanceerd als platform waarop we de slechtste, grappigste, domste, leukste foto’s die we tegen komen plaatsen. Er staan er pas een paar, maar de lachspieren zijn al niet meer te bedwingen. We zullen de site regelmatig gaan bijhouden, dus als je op een zware dag wel een lolletje kunt gebruiken, neem dan een kijkje.