DailyDialogues Blog

< Terug

WE ZIJN VERHUISD!

Het voelt nog als de dag van gisteren dat we ons pand in Den Haag achter ons lieten en naar hartje Rotterdam verhuisden. Met veel plezier hebben we de afgelopen periode in the Maze Building doorgebracht, waar we ook al eens intern verhuisd waren naar een groter kantoor. Echter, ook dat kantoor was nu te klein geworden en toen kwam het mooie project in de Rotterdam Science Tower voorbij.

De Rotterdam Science Tower torent boven de stad uit en bevat sinds kort het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE). Dit initiatief bevat een startup campus op de 11e verdieping, ondersteund door tal van grotere, meer volwassen bedrijven op de 12e verdieping. Vanaf begin mei zijn we gevestigd op de 12everdieping, om later dit jaar door te verhuizen naar de nog geheel in te richten 10e verdieping.

Wil jij ons nieuwe kantoor eens van dichtbij zien, om de creatieve omgeving zelf te ervaren? Dan ben je van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen!