DailyDialogues Blog

< Terug

DAILYDIALOGUES SPONSOR EN PARTNER EMERCE EDAY

Wellicht heb je het al voorbij zien komen op Facebook of Twitter afgelopen maanden, maar met gepaste trots kunnen we melden dat DailyDialogues officieel sponsor zal zijn van de Emerce eDay 2014! En dat niet alleen, we gaan tevens een partnership aan, waarbij DailyDialogues de social media activiteiten van Emerce rondom de eDay en andere events zal gaan ondersteunen.

We zijn enorm trots op de groei die we met DailyDialogues hebben doorgemaakt de afgelopen jaren, en dat willen we graag aan iedereen laten zien. De eDay van 2014 komt voor ons dus op het juiste moment! De eDay staat al jaren te boek als HET congres in ons vakgebied binnen Nederland, en sluit dus perfect aan bij de ambities van DailyDialogues om DE no-nonsense social media operations partner van Nederland te zijn. Ook de verdere samenwerking met Emerce past voor ons perfect binnen dat plaatje, we zijn er natuurlijk trots op dat een instituut als Emerce haar social media kanalen aan ons toevertrouwt.

We gaan er een topdag van maken en hopen je uiteraard in onze stand te mogen verwelkomen tijdens de Emerce eDay!