DailyDialogues Blog

< Terug

DAILYDIALOGUES SLUIT PARTNERSHIP MET TWITTER!

In tegenstelling tot Facebook had Twitter tot voor kort nog niet de mogelijkheid te adverteren. Twitter vermarkten is dus erg lastig voor merken die het medium willen benutten voor meer dan enkel klantenservice. Daar kwam eind vorig jaar verandering in, toen Twitter haar advertentiesysteem ging uitrollen. Tot op heden kun je in Nederland echter enkel gebruik maken van dit aanbod als je minimaal 10.000 EUR budget wenst te investeren binnen 3 maanden. Voor veel bedrijven een TE grote drempel.

Daar is echter verandering in gekomen. Sinds begin juli heeft DailyDialogues een partnership met Twitter, waardoor we voor welke klant dan ook zonder budgetbeperking ads in kunnen zetten. Je kunt al dus proeven van Twitter advertising voor enkele honderden EUR.

Wil je meer weten over adverteren op Twitter, of er wellicht mee testen? Neem dan contact met ons op.