DailyDialogues Blog

< Terug

1 APRIL GRAP EEN GROOT SUCCES!

We hebben de vraag al vaak gekregen: kunnen jullie een hashtag voor ons claimen? Gelukkig kan dat niet en zijn hashtags publiek eigendom. Echter, het zette ons wel op het idee om een leuk grapje uit te halen. Een van onze medewerkers had al jaren de URL hashtag.nl, dus de grap was snel geboren.

We lanceerde de website Hashtag.nl, waar mensen voor 49 EUR een hashtag konden claimen. En, wat gebeurde er? Honderden mensen begonnen hashtags te claimen. Sommige hadden de grap snel door, anderen trapte er volledig in. Uiteindelijk werden ruim 2.800 hashtags geclaimd binnen 1 week.

Op 1 april werd duidelijk dat het een grap betrof, hetgeen door tal van mediabronnen wel kon worden gewaardeerd. Onder andere PowerPR, Twittermania, Dutchcowboys en Marketingtribune hebben aandacht besteed aan de actie. Leuk om te zien dat DailyDialogues op deze manier veel aandacht kan vergaren, en voor ons intern vooral ook erg veel lol!